De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet

Geplaatst: maart 8, 2011 in Ajax

Na de 10-0 nederlaag van Feyenoord in Eindhoven hebben vele Ajacieden zich helemaal kapot gelachen om de eeuwige rivaal uit Rotterdam. Zich niet realiserend dat Ajax eerder op de middag twee kostbare punten had laten liggen en dat, om de achterstand op de koploper uit Eindhoven niet groter te laten worden, het voor Ajax beter zou zijn geweest dat Feyenoord had gewonnen.

Het mooiste vermaak is leedvermaak zegt men. Mijn leedvermaak is inmiddels omgeslagen naar medelijden. Dat ik als Ajax-supporter medelijden heb met Feyenoord zegt genoeg over hoe zorgelijk de situatie in Rotterdam-Zuid op dit moment is.
Het is pijnlijk om te zien dat een club met zo’n historie en zo’n aanhang in sneltreinvaart de afgrond tegemoet gaat. Daar wordt niemand beter van en zeker Ajax niet!
Feyenoord is al jaren geen concurrent meer en dat is jammer want er is niets mooier dan in een klassieker met publiek strijden om de landstitel.

Ajax laat zelf de punten liggen bij een clubje waar je met negen man nog van moet winnen, en loopt dus voor het zoveelste jaar op rij weer achter de feiten aan.
Dus wij hebben weinig reden om te lachen!
Dit gedrag lijkt op het gedrag wat wij Feyenoord-supporters vaak verwijten, namelijk de slechte prestaties van de rivaal belangrijker achten dan het presteren van de eigen club!

Is getekend,
Een meelevende Ajax-supporter(voetballiefhebber)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s