Heel herkenbaar

Geplaatst: mei 10, 2012 in Me - Myself and I

In Adieu God? voert Tijs van den Brink open gesprekken over God met mensen die gelovig zijn opgevoed en het geloof vaarwel hebben gezegd. In dit programma gaat Tijs met open vizier het debat aan, zonder zich boven de ander te stellen. Daar kunnen veel mensen nog een hoop van leren! In deze aflevering verwoordt cabaretier Erik van Muiswinkel uitstekend hoe hij zich ontwikkeld heeft betreffende dit onderwerp. Ik kan me vinden in veel van zijn opmerkingen en zou het zelf nauwelijks beter kunnen verwoorden.  Adieu God – met Erik van Muiswinkel

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s